Therapiepraktijk van den Berg

Mijn interesse voor het werk in de gezondheidszorg werd gewekt, lang geleden, tijdens een stage in de psychiatrie, toen ik op het Cios (sportopleiding) zat.

Een man van middelbare leeftijd kwam naar de fitness en heeft een uur lang alleen op een bankje gezeten, heeft geen woord gezegd, bewoog zijn bovenlijf heen en weer en keek alleen maar naar de grond.
Ik dacht: “Hoe kan ik het beste met deze man contact maken en aansluiten?” “Hoe krijg ik hem in beweging en hoe maak ik deze man beter?”
Op deze manier werk ik nog steeds; contact maken, aansluiten en mensen in beweging krijgen/ op weg helpen, zodat het weer beter gaat met hen.

Mijn kwaliteiten zijn: aansluiten bij mensen, contact maken, goed luisteren en niet oordelen. Ik probeer altijd het beste in mensen boven te halen. Daarnaast ben ik enthousiast en allround en voel een passie voor mijn praktijk en werk.

Ik heb werkervaringen binnen de psychiatrie, geriatrie, tbs kliniek, (kinder)psychologenpraktijk en met mensen met een verstandelijke beperking.

Samen met mijn gezin maken we graag mooie reizen en zijn we graag op het strand.